Winkel

Filter

Enig resultaat

In 2019 was er de eerste druk, die binnen twee jaar was uitverkocht. Nu is de tweede, herziene druk te bestellen. LET OP: Boekjes besteld na 9-7-2022 worden i.v.m. vakantie vanaf 5 augustus weer verstuurd.

Juist in een tijd dat we met elkaar veel stress ervaren. Een simpele uitleg voor ouders en kinderen over wat stress doet met je en wat je eraan kunt doen. Heel veel illustraties en een handig werkboekje. 

Rijk geïllustreerde uitleg over wat er in je hersenen gebeurt als je last van stress hebt, boos of bang bent. Wat voel je, wat doe je? Hoe kun je een ander begrijpen als hij stress heeft? Inclusief gratis downloadbaar werkboekje voor kinderen. Het boekje is via deze webshop online te kopen.

Kenmerken:

Hardcover; 52 bladzijden rijk geïllustreerde uitleg

Eerste deel bevat uitleg aan volwassenen over emotieregulatie. Het tweede deel bevat een visuele uitleg, ook heel geschikt voor jongere kinderen, over de fight flight respons. Er is een uitnodiging om te praten over gevoelens en een handreiking om de stress weer te laten zakken.

Het boek wordt veel gebruikt door psychologen, pedagogen en therapeuten. Maar ook scholen en gezinnen zijn enthousiast over de eenvoud en de helderheid van het boek.