Training psycho-educatie in stressregulatie (geaccrediteerd voor 4 SKJ registerpunten)

De GrowinFlow-academy biedt voor FlowinGrow een kortdurende scholing van 4 uren aan voor leerkrachten, schoolmaatschappelijkwerkers, huisartsen, psychologen, therapeuten en andere jeugd-en gezinsprofessionals. In deze scholing wordt uitleg gegeven hoe je de psycho-educatie rond stress- en emotieregulatie kunt vormgeven aan kinderen, jongeren en gezinnen, zodat er de mogelijkheid ontstaat te praten over de onderliggende gevoelens van boze buien en ruzies.  Uirgangspunt is de psycho-educatie ‘jij en stress… een hersenles’ (uitgeverij FlowinGrow, 2021). Dit boekje krijg je bij de start van de training. In deze training wordt eerst uitleg gegeven obver stress-en emotieregulatie. Daarna is er ruimte om te oefenen om het geleerde in praktijk te brengen. o.a. ENVER, kinderpsychologen-NHN, stichting jeugdGGZ Zwolle zijn tevreden klanten van deze training. Deze scholing is SKJ geaccrediteerd en levert 4 registerpunten op.   Kosten zijn 125,= euro Incl. materiaal, koffie en thee. Wil je je aanmelden? mail ons op info@flowingrow.nl, of download hieronder het inschrijfformulier incl. de scholingsagenda. De eerstvolgende training is zaterdag 28 januari 2023 van 9-13 uur op onze locatie in Rotterdam.

De training kan ook incompany verzorgd worden.De kosten zullen op maat aangeboden worden. Mail ons via info@flowingrow.nl voor meer informatie.

Training systemisch werken in (gezins)gesprekken

Hoe krijg je een open gesprek over de soms beangstigende, spannende en/of vastlopende gezinsdynamiek? Met de poppetjes op tafel lukt het vaak wel.. en anders heeft Jacqueline nog wel een paar andere manieren om dynamiek die vaak niet onder woorden gebracht kan worden wel op tafel te krijgen. Praktische workshop van 2 dagdelen met informatie maar ook veel praktische oefening. Actieve deelname is een vereiste voor een certificaat. Er wordt een SKJ-accreditatie aangevraagd.

Kosten zijn 400,= euro Incl. materiaal, koffie en thee. Wil je je aanmelden? mail ons op info@flowingrow.nl, of download hieronder het inschrijfformulier incl. de scholingsagenda.

De training kan ook incompany verzorgd worden.De kosten zullen op maat aangeboden worden. Mail ons via info@flowingrow.nl voor meer informatie.

ouders

Training systemisch spelen

Spelen is een fijne bezigheid en zorgt bijna altijd voor ontwikkeling en plezier. Hoe kun je spel inzetten in gezinnen waar het vastloopt en waar het moeilijk gaat? Hoe kun je spel gebruiken om dynamieken bloot te leggen en bespreekbaar te maken en hoe kun je spel inzetten om nieuw gedrag te oefenen? Een superspeelse en vooral praktische workshop voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om met gezinnen aan de slag te gaan. De wokshop duurt 4 uren. De workshop wordt reeds gegeven als onderdeel van de systeemopleiding, maar ook professionals van de VIT en jeugdGGZ Zwolle konden al kennismaken met deze speelse workshop. Actieve deelname is een vereiste voor verkrijging  van een bewijs van deelname. SKJ accreditatie wordt aangevraagd.

Kosten zijn 125,= euro Incl. materiaal, koffie en thee. Wil je je aanmelden? mail ons op info@flowingrow.nl, dn sturen wij je een inschrijfformulier toe.

De training kan ook incompany verzorgd worden.De kosten zullen op maat aangeboden worden. Mail ons via info@flowingrow.nl veel meer informatie.

Download hier het inschrijfformulier inclusief de scholingsagenda. Ingevulde formulieren kunnen verstuurd worden naar info@flowingrow.nl

Voor al onze trainingen gelden deze Algemene voorwaarden.

Hoewel we altijd samen met de professional en de organisatie kijken naar de behoefte aan scholing kan het natuurlijk altijd gebeuren dat niet alles helemaal naar wens verloopt. Hier kun je lezen wat we daar dan aan doen.

klachtenregeling scholingsaanbod